Efficiënte montage systeemplafonds door De Afbouwcombinatie

De Afbouwcombinatie Zwolle kijkt bij de keuze voor systeemplafonds naar de uitstraling van het geheel. Minstens zo belangrijk vinden we de kenmerken van elk type systeemplafond. Hoe u het pand gebruikt, is voor ons het uitgangspunt voor het aanbod dat we doen. We letten onder meer op (brand)veiligheid, belastbaarheid en vochtbestendigheid.

Kennis van alle typen systeemplafonds

Bij De Afbouwcombinatie kennen we de volledige assortimenten systeemplafonds van onder meer Rockfon, Luxalon en ASW. We adviseren u over de kenmerken van elk merk plafond. Zo denken we mee over de optimale akoestiek en lichtinval. We zorgen ervoor dat elk type systeemplafond op de juiste manier wordt bevestigd. Door dit advies en de uitvoering krijgt u het plafond dat past bij uw eisen en wensen, tegen de scherpst mogelijke prijs.

De Afbouwcombinatie monteert systeemplafonds nauwkeurig en snel

Onze vakkundige monteurs kunnen elk type plafond monteren. Om onverwachte tegenvallers te voorkomen, inspecteren we elke klus vooraf en maken we altijd een bouwtekening. In deze tekeningen bepalen we de hoogst mogelijke symmetrie, met zo weinig mogelijk snijafval. Bij de montage werken onze monteurs vanaf deze tekening. Door onze strakke planning en nauwkeurige werkwijze, hebben we minimale faalkosten en zijn we een van de meest efficiëntwerkende montagebedrijven in Nederland.

Ruimte voor besparingen of kwaliteitsverbeteringen

Het monteren van systeemplafonds doen we bij De Afbouwcombinatie rechtstreeks in opdracht van de eigenaar of huurder van het pand, of in opdracht van een aannemer. In alle gevallen denken we vanuit onze expertise mee over de beste aanpak. Daarbij kijken we niet alleen naar de mogelijkheden bij de plafonds, maar denken we ook mee in de rest van de bouwketen. We houden rekening met installaties die boven of in de plafonds moeten komen. Ook denken we mee over het lichtplan en stellen onze plafondtekeningen zo nodig beschikbaar aan de installateur of architect.

 

Referentieprojecten:

MONTEUR WORDEN?

De Afbouwcombinatie zoekt leerling-monteurs / moneurs. Ben je niet bang om de handen uit je mouwen te steken? Houd je van nauwkeurig en netjes werken? Trekt het je om te werken in de bouw?

Neem dan contact met ons op via info@deafbouwcombinatie.nl. of bel 038-4223253

WIJ WERKEN ONDER MEER MET

De Afbouwcombinatie maakt gebruik van materialen van gerennomeerde toeleveranciers. Door onze uitgebreide productkennis komen we met innovatieve oplossingen voor uw pand.