De Afbouwcombinatie levert en installeert scheidingswanden

De Afbouwcombinatie Zwolle biedt de beste en meest voordelige wandoplossingen voor de opdrachtgever. Onze vakkundige monteurs van scheidingswanden werken zorgvuldig en halen elke opleverdatum.

Ons hart gaat sneller kloppen als er bijzondere eisen aan de scheidingswanden worden gesteld. Bij De Afbouwcombinatie Zwolle kennen we de volledige assortimenten van nagenoeg elke leverancier, zoals ASW en Ecophon. We kennen de toepassingen en weten dus precies welk wandsysteem het beste is in elke situatie. Of de scheidingswanden nu hufterproof, geluidsdicht of waterbestendig moeten zijn. Of u nu gaat voor een zakelijke sfeer, voor functionaliteit of voor een bijzondere beleving.

De Afbouwcombinatie monteert scheidingswanden volgens planning

Bij De Afbouwcombinatie streven we naar een zo hoog mogelijke efficiëntie en zo weinig mogelijk faalkosten. Daarom inspecteren we elke klus vooraf. Hierdoor komen we nooit voor onverwachte tegenvallers te staan. Onze monteurs plaatsen de scheidingswanden vanaf onze bouwtekening op de millimeter nauwkeurig. Zeker bij projecten met een strikt plan van eisen is dat een geruststellend idee. Daardoor leveren we bij De Afbouwcombinatie elk project op, op het tijdstip dat we met u als opdrachtgever hebben afgesproken.

Ruimte voor besparingen of kwaliteitsverbeteringen bij scheidingswanden

Het plaatsen van scheidingswanden doen we bij De Afbouwcombinatie rechtstreeks in opdracht van de eigenaar of huurder van het pand, of in opdracht van een aannemer. In alle gevallen denken we vanuit onze expertise mee over de beste aanpak. We denken mee over het type scheidingswand en de beste plek voor de wanden. Als we ruimte zien voor besparingen of kwaliteitsverbeteringen benoemen we dit, ook als dit leidt tot minder verdiensten voor ons. Bij projecten met meer vrijheid, krijgt u als opdrachtgever vanaf de tekening een goede indruk van het eindresultaat. Met onze scheidingswanden streven we altijd naar een optimale indeling van de ruimte, passend bij de manier waarop u het pand gaat gebruiken.

Referentieprojecten:

MONTEUR WORDEN?

De Afbouwcombinatie zoekt leerling-monteurs / moneurs. Ben je niet bang om de handen uit je mouwen te steken? Houd je van nauwkeurig en netjes werken? Trekt het je om te werken in de bouw?

Neem dan contact met ons op via info@deafbouwcombinatie.nl. of bel 038-4223253

WIJ WERKEN ONDER MEER MET

De Afbouwcombinatie maakt gebruik van materialen van gerennomeerde toeleveranciers. Door onze uitgebreide productkennis komen we met innovatieve oplossingen voor uw pand.