Projectbegeleiding bij de verbouw of verhuizing van uw bedrijf

Gaat u met uw bedrijf verhuizen of wilt u uw huidige bedrijfspand verbouwen? Schakel De Afbouwcombinatie Zwolle al vanaf de ontwerpfase in. U bent dan verzekerd van een strakke projectaansturing.

We geven u razendsnel en voordelig precies het pand dat voldoet aan uw eisen én wensen.

Uw toekomstig gebruik uitgangspunt bij projectbegeleiding

Bij De Afbouwcombinatie beschikken we over de ervaring om uw pand optimaal te laten aansluiten bij hoe u het gaat gebruiken. We denken na over de logistiek en gebruiksvriendelijkheid. Met elke prullenbak en kapstok houden we rekening. De stopcontacten komen op de juiste plekken. Door praktisch na te denken over de plek van bijvoorbeeld toiletruimten, keukens en andere voorzieningen, beperken we het aantal leidingen dat aangelegd moet worden en zorgen we dat er zoveel mogelijk effectieve gebruiksruimte overblijft.

Specialist in scheidingswanden en systeemplafonds

Bij De Afbouwcombinatie zijn we gespecialiseerd in scheidingswanden en systeemplafonds. We weten welke wand hufterproof is en welke vochtbestendig. We houden rekening met lichtinval, akoestiek en geluidsoverlast. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de materialen de gewenste sfeer aan de ruimte geven. Met uw wensen in ons achterhoofd, creëren we zo nodig bijzondere oplossingen op maat.

De Afbouwcombinatie werkt samen met specialisten

Zoals onze naam al aangeeft werken we bij De Afbouwcombinatie samen met specialisten. We hebben vaste partners waarmee we samenwerken, zoals installateurs en stoffeerders. Hebt u een voorkeur voor een bepaald bedrijf? Dan schakelen we die partij in voor het desbetreffende werkgebied.

Eén aanspreekpunt en projectleider zonder extra kosten

Hoewel wij graag het aanspreekpunt zijn tijdens het project, geloven we bij De Afbouwcombinatie niet in onderaanneming. De prijzen die andere specialisten bij ons in rekening brengen, geven we een-op-een aan u door. Zonder opslag. Zonder extra kosten hebt u daardoor gedurende het gehele project één aanspreekpunt en bent ervan verzekerd dat uw pand volgens planning en volgens uw wensen en eisen wordt opgeleverd.

Referentieprojecten:

MONTEUR WORDEN?

De Afbouwcombinatie zoekt leerling-monteurs / moneurs. Ben je niet bang om de handen uit je mouwen te steken? Houd je van nauwkeurig en netjes werken? Trekt het je om te werken in de bouw?

Neem dan contact met ons op via info@deafbouwcombinatie.nl. of bel 038-4223253

WIJ WERKEN ONDER MEER MET

De Afbouwcombinatie maakt gebruik van materialen van gerennomeerde toeleveranciers. Door onze uitgebreide productkennis komen we met innovatieve oplossingen voor uw pand.