De Afbouwcombinatie Zwolle werkt voor u, al was het voor onszelf

Sinds 2000 monteert De Afbouwcombinatie Zwolle scheidingswanden en systeemplafonds in heel Nederland. Vanuit ons bedrijfspand op bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle doen we de voorbereiding en begeleiding van al onze projecten.

Bij De Afbouwcombinatie werken we met een vaste kern van ervaren monteurs. Daarnaast beschikken we over een forse flexibele schil, bestaand uit monteurs die regelmatig voor ons werken. We hebben hierdoor altijd voldoende vakmensen tot onze beschikking. Als opdrachtgever kunt u dus op elk gewenst moment inzetten.

Vast aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers hebben tijdens het gehele project te maken met één aanspreekpersoon bij De Afbouwcombinatie: eigenaar Ton van Amerongen of projectmanager Arnold Schra. We vinden dit belangrijk, omdat we daardoor snel kunnen inspelen op veranderingen. Ook merken we dat onze opdrachtgevers daardoor gemakkelijk om ons advies vragen.

De opdrachtgevers van De Afbouwcombinatie

We werken regelmatig voor organisaties die eenmalig een bedrijfspand verbouwen of nieuw inrichten. Van deze bedrijven horen we dat ze het fijn vinden dat we actief met ze meedenken. Daarnaast hebben we enkele aannemers en projectontwikkelaars die we tot onze vaste opdrachtgevers mogen rekenen. Regelmatig schakelen zij ons in voor projectbegeleiding en het plaatsen van scheidingswanden en systeemplafonds.

Advies voor optimale inrichting pand

Daarnaast weten ze onze vaste opdrachtgevers ons te vinden als ze advies nodig hebben voor het optimaal inrichten van panden, passend bij het toekomstige gebruik van de panden. We hebben hierover vaak rechtstreeks contact met de gebruikers. Voor ons is dat van belang. Pas als we weten wat uw wensen zijn, kunnen we in uw pand werken, al was het van onszelf.

 

MONTEUR WORDEN?

De Afbouwcombinatie zoekt leerling-monteurs / moneurs. Ben je niet bang om de handen uit je mouwen te steken? Houd je van nauwkeurig en netjes werken? Trekt het je om te werken in de bouw?

Neem dan contact met ons op via info@deafbouwcombinatie.nl. of bel 038-4223253

WIJ WERKEN ONDER MEER MET

De Afbouwcombinatie maakt gebruik van materialen van gerennomeerde toeleveranciers. Door onze uitgebreide productkennis komen we met innovatieve oplossingen voor uw pand.