Bijzonder maatwerk voor plafonds en wanden

Bij De Afbouwcombinatie maken we het onmogelijke mogelijk. Voor onze klanten zoeken we voortdurend naar wand- en plafondoplossingen. We maken van ‘wilde’ ideeën de werkelijkheid.

Bij De Afbouwcombinatie Zwolle zoeken we naar nieuwe manieren om bevestigingsmaterialen op onzichtbare plekken weg te werken. Door creatief met systeemplafonds en scheidingswanden om te gaan, geven we uw ruimte een unieke sfeer. Dankzij de oplossingen die we bedenken, realiseren we het door u gewenste resultaat vaak tegen een lagere investering.

Kennis basis van maatwerk door De Afbouwcombinatie

De maatwerkoplossingen van De Afbouwcombinatie vinden hun basis in de uitgebreide productkennis die we hebben én onze kennis van constructieleer en belastbaarheid. We weten bij De Afbouwcombinatie wat mogelijk is, qua producten en qua constructies. Alle ervaringen die we door de jaren heen hebben opgedaan, benutten we bij volgende projecten. Daarnaast onderhouden we goede relaties met de leveranciers van scheidingswanden en systeemplafonds. Hierdoor denken zij ook graag met ons mee om tot de goede oplossingen te komen.

De Afbouwcombinatie garandeert jarenlang gebruik

Als we bij De Afbouwcombinatie zeggen dat een oplossing haalbaar is, dan staan we daar voor. Waar nodig maken we zelf de mallen die nodig zijn om bepaalde vormen te maken. Hiervoor hebben we eigen CNC-machines en buigijzers tot onze beschikking. Onze vakkundige monteurs zorgen voor de installatie en we garanderen dat u daarna jarenlang geniet van de oplossing die we hebben gevonden.

Delen van kennis en het voordeel

De meeste maatwerkoplossingen voor plafonds en wanden die wij aanreiken, komen voort uit ons praktische inzicht en gezonde verstand. Als we daardoor een financieel voordeel realiseren, delen we dat graag met onze opdrachtgever.

Referentieprojecten:

MONTEUR WORDEN?

De Afbouwcombinatie zoekt leerling-monteurs / moneurs. Ben je niet bang om de handen uit je mouwen te steken? Houd je van nauwkeurig en netjes werken? Trekt het je om te werken in de bouw?

Neem dan contact met ons op via info@deafbouwcombinatie.nl. of bel 038-4223253

WIJ WERKEN ONDER MEER MET

De Afbouwcombinatie maakt gebruik van materialen van gerennomeerde toeleveranciers. Door onze uitgebreide productkennis komen we met innovatieve oplossingen voor uw pand.